2014

Papenburg (D)

Donderdag 16 oktober,

De “Alpenjagers” waren op bezoek in Papenburg voor een openluchtconcert. Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind, de regen kwam met bakken uit de hemel.
Daardoor was er slechts een klein aantal mensen  om naar onze muziek te luisteren.
Ook waren alle Bier- en Bratwursttentjes gesloten. We hebben er een openluchtrepetitie van gemaakt en zijn vroeger dan gepland weer huiswaarts gegaan.
Jammer!
20141016kapel
20141016publiek

Volksfeest Uffelte

Zondag 8 juni 2014

Tijdens de feestweek te Uffelte was er op de eerste Pinksterdag 8 juni een Frühschoppen in de grote feesttent. Ondanks een druk programma en het stralende weer waren er toch nog veel mensen komen luisteren naar de Alpenjagers. Het is een gezellige ochtend geworden.

20140608 uffelte

Hotel Sternrodt in Bruchhausen (D)

Donderdag 1 mei 2014

Op deze nationale feestdag in Duitsland hebben de Alpenjagers vanaf 11.30 uur tot ongeveer 18.00 uur hun Böhmische en Mährische klanken laten horen op het terras van het hotel. Veel mensen genoten van zon, muziek, bier, braadworst en andere versnaperingen. Kortom een gezellige boel. De hotelier was zichtbaar in zijn nopjes en liet ons weten dat het de eerste keer was dat deze muziek in Bruchhausen ten gehore werd gebracht. Hij nodigde ons alvast uit voor een volgende keer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Benefietconcert Holtland (D)

Zaterdag 29 maart 2014

Als tegenprestatie voor de grote groep Duitse fans die de concerten van de Alpenjagers regelmatig bezoeken gaf de kapel zaterdagavond een benefietconcert in de sporthal van het Duitse Holtland in de gemeente Hesel, dit ter ondersteuning van het project voor moeilijk lerende kinderen. Net als bij voorgaande concerten in die gemeente was het ook deze keer weer een groot succes.

20140329kapel

20140329hesel